2024.07.20, Szombat
TokajiMyLove.com néven indítottak webáruházat a történelmi borvidék szereplői
Fotók: TokajiMyLove

TokajiMyLove.com néven indítottak webáruházat a történelmi borvidék szereplői

TokajiMyLove

2020.06.16. 13:06

Bátran nevezhetjük ezt a kezdeményezést példaértékű összefogásnak, hiszen kizárólag helyi borászok, termelők és szolgáltatók minőségi, hazai termékek széles palettáját kínálják egy igényes, színvonalas webáruházban.

A Tokaji My Love projekt egy régi álom megvalósulása, melyet egy lelkes, fiatal csapat azzal a céllal hozott létre, hogy Tokaj legjava, prémium kategóriás termékei egy helyen legyenek elérhetőek. A történelmi borvidék kiváló borai, helyi, kézműves finomságok (lekvárok, szörpök, mézek, édességek, pékáru, kávé), különleges, hegyaljai termelőktől egyedileg összeállított csomagok, színvonalas szállások és színes programok mind megtalálhatóak a www.tokajimylove.com oldalon.

A Tokaji borvidék szerelmesei – vagy leendő rajongói - ezen a felületen keresztül betekintést nyerhetnek a hegyaljai életbe, a blogon pedig rendszeresen beszámolnak a régiót érintő legfontosabb eseményekről, illetve színes programokról. Ezen kívül a települések történetéről és fontosabb nevezetességeiről, mesés dűlőkről, történelmi örökségekről, értékes terroirról is olvashatnak az oldal látogatói.

Az online tér mellett rendhagyó offline aktivitással is készülnek a projekt megálmodói.

A tervek között szerepel ugyanis több olyan delikátesz kialakítása, ahol a webáruházban szereplő termékeket megkóstolhatják és meg is vásárolhatják. A leendő központok stílusos, modern köntösben, viszont igazi hegyaljai életérzéssel megtöltve várják majd a látogatókat.

Továbbá amint a körülmények engedik, a honlapon hamarosan arra is lesz lehetőség, hogy személyre szabott borkóstolásra jelentkezzünk és magas színvonalú szállást is foglaljunk többféle ár kategóriában. A koronavírus okozta nehéz helyzetben különösen nagy szerepe van a prémium, tradicionális hazai termékeket és szolgáltatásokat összegyűjtő kezdeményezésnek, hiszen ez egy regionális szintű együttműködés, igazi összefogás a Tokaji borvidék értékeinek méltó reprezentálása érdekében.

További információk elérhetőek a www.tokajimylove.com oldal mellett a szervezet Instagram és Facebook oldalán is.

AjánlóborTokajwebáruház