2024.04.20, Szombat
Feri atya a lelki-, Katus Attila a testi egészségről gondoskodik

Feri atya a lelki-, Katus Attila a testi egészségről gondoskodik

piliscentrum.hu, Facebook

2016.08.21. 10:37

Piliscsabán és Monoron egészség- és sportnapot tartanak szeptemberben, előadásokkal, szűrésekkel, és különleges bicikliket is ki lehet majd próbálni.

Szeptember 3. szombat 9-14 óra – Egészségnap Piliscsabán

Piliscsaba 2015-ben elfogadott egészségterve és az idei egészségnap a modern szemléletű egészséges életmód fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. Az idei program - melynek minden részén ingyenesen lehet részt venni - a prevenció, a lelki egészség és a sport hármasának egységére helyezi a hangsúlyt.

A Klarissza Házban Pál Ferenc és Balogh Béla előadásait lehet meghallgatni. A Városházán véradás, a Csaba kertben, a Céh Egyesületben és az Uradalmi házban ingyenes szűrések, vizsgálatok, az Egészségpiacon pedig kiállítók várják az érdeklődőket. A sportágválasztón a helyi sportegyesületek és sportágak mutatkoznak be.

Szeptember 25. vasárnap 15-19 óra – Sportnap Monoron

A Városi Uszoda parkolója és a Balassi utcai játszótér és teniszpályák jelentik a Mozdulj Monoron elnevezésű rendezvény központját. Teniszbemutató, babafutás, aerobik félóra Katus Attila aerobik-világbajnokkal és közös futás is lesz a délután folyamán, a sportnap pedig Kántor Tamás jógaórájával zárul.

A sportprogramokkal párhuzamosan különleges kerékpárokat, többek között ellentétes bringát, tandemet és monociklit is ki lehet majd próbálni. Aki kedvet érez, próbára teheti ügyességét a fekvő triciklis akadálypályán, vagy rekeszekből tornyot építhet.

MonorHelyisportegészségegészségPiliscsaba