2024.04.30, Kedd
Nagyszabású lakásfejlesztés zajlik az Örs vezér tér közelében

Nagyszabású lakásfejlesztés zajlik az Örs vezér tér közelében

pestpilis.hu

2024.04.16. 17:00

A telkek előtti Gyógyszergyári út szélesítése és teljes felújítása is megvalósul közművesítéssel, továbbá az épületekhez tartozó telket is parkosítják.

Hirdetés

Öt épülettömb fejlesztése valósul meg Budapest X. kerületében, a Fehér úthoz közel a Gyógyszergyári úton - hozta nyilvánosságra a Bayer Property. A Bayer Construct cégcsoportjához tartozó ingatlanfejlesztő közlése szerint a lakásokhoz tartozó tárolók, mélygarázs parkolók és üzletek is megépülnek a beruházásban.

Az egymás melletti 5 telektömb fejlesztésével együtt a Kincsem by Bayer elnevezésű projektben a telkek előtti Gyógyszergyári út szélesítése és teljes felújítása is megvalósul közművesítéssel, továbbá az épületeket körbe vevő jelentős méretű telkeken parkosítás történik.

Hangsúlyozzák, a leendő lakópark elhelyezkedése kiváló, hiszen könnyen megközelíthető a tömegközlekedési eszközökkel, és számos kényelmi szolgáltatás található a közelben. Az ingatlan közelében az Örs vezér terén található az M2-es metró megállója, a Fehér úton pedig több busz- (32, 85) és a 3-as villamos megállója is. A 3-as villamos csatlakozást biztosít az M2-es metróhoz.

A környék ellátottságát is részletezik: a közeli boltok között kiemelendő az Árkád bevásárlóközpont, a Sugár és az Ikea, ahol megtalálhatóak a nagyobb élelmiszerboltok, de a közvetlen környezetben kisebb üzletek és piacok is könnyen elérhetőek. A közeli sportolási lehetőségek között számos edzőterem és sportpálya található, az oktatási intézmények között az általános és középiskolák, valamint a felsőoktatási intézmények is elérhetők.