2024.05.18, Szombat

Bontás nélküli vízszigetelővel nyert Construma díjat a Mapei Kft.

2016.04.06. 15:32

Construma termék nagydíjat nyert a Mapei újdonsága, az AQUAFLEX ROOF PLUS utólagos vízszigetelő fólia, mellyel bontás nélkül lehet megoldani teraszok és lapostetők vízszigetelését.

Construma termék nagydíjat nyert a Mapei újdonsága, az AQUAFLEX ROOF PLUS utólagos vízszigetelő fólia, mellyel bontás nélkül lehet megoldani teraszok és lapostetők vízszigetelését. A díjat Ganczer Gábortól, a Hungexpo vezérigazgatójától és Lepsényi István gazdaságszabályozásért felelős államtitkártól Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője vette át.

“Majd szétvet a büszkeség e díj kapcsán, hiszen ez az innováció jól tükrözi az elkötelezettségünket, hogy környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítjük az építőket és építtetőket. Számomra ennek az elismerését jelenti ez a díj” – adott hangot örömének Markovich Béla.

A Contruma díját idén mindössze három vállalkozás vehetette át. A Mapei díjazott innovációjának különlegessége, hogy segítségével a beázó teraszok, tetők szigetelhetőek anélkül, hogy azt fel kellene bontani. Az új szigetelőanyag környezetbarát, semmiféle káros anyag kibocsátása nincs.

 

Műszaki jellemzők

Az Aquaflex Roof Plus rugalmasabb a hagyományos akril vízszigetelő anyagoknál. Előkészítést, bekeverést nem igényel, felhasználásra kész termék. Gyors száradású, nagy nyúlóképességű anyag, mely összetételének köszönhetően könnyen alkalmazható.

forrás: Mapei Kft.

Galéria

FókuszbankiállításMapei Kft.Construma