2024.02.24, Szombat

Februártól indul a népkonyha Dunakeszin

2016.01.29. 11:03

Hirdetés

Dunakeszi Város Képviselő-testülete még a tavalyi évben döntött a népkonyha bevezetéséről a városban. A szociálisan rászoruló emberek vehetik igénybe, a házirend pontos betartása mellett. 

A szolgáltatás a Humán Szolgáltató Központ felügyelete alatt fog működni, s telephelyéül a 2120 Dunakeszi, Iskola utca 8. szám alatt található épületet jelölték ki. Az elmúlt hónapokban megtörtént a helyszínen az akadálymentesítés, a szociális helyiségek kialakítása, valamint új burkolatot kapott az ebédlő is.

A Humán Szolgáltató Központ munkatársai a Polgármesteri Hivatal szociális és egészségügyi csoportjával közösen elkészítették a népkonyha szakmai programját és házirendjét, melyet a képviselők egyhangúan támogattak, így jóváhagyva a szolgáltatás februári indítását. A népkonyha azoknak az embereknek fog napi egy tál meleg étel formájában segítséget nyújtani, akiknek alacsony jövedelmük, nehéz élethelyeztük miatt szükségük van egy ilyen fajta támogatásra.

Az alábbi linken elérhető házirend alapján tehát a népkonyhán tilos a rendezetlen, hiányos, piszkos ruházatban való megjelenés, amely zavarja az ellátottakat az étkezés igénybevételében valamint munkatársunkat feladatának ellátásában. A felsoroltak a házirend súlyos megsértésének minősülnek és következményekkel járnak. HÁZIREND

forrás: dunakeszi.hu

fotó: nlcafe.hu

Galéria

DunakesziHelyinépkonyharászorulók