2024.05.23, Csütörtök

Foci EB Terasz Dunakeszi Főtéren

2016.05.25. 14:07

Dunakeszi Városa is csatlakozik Magyarország szurkolói központjaihoz.

Június 10-én kezdetét veszi az őrület – Franciaországban elindul az első, 24 csapat részvételét számláló labdarúgó Európa-bajnokság. Dunakeszi Városa is csatlakozik Magyarország szurkolói központjaihoz, tehát június 10. és július 10. között élő, szabadtéri közvetítésekkel vár minden érdeklődőt a város Főterén.

A tizenötödik labdarúgó-Európa-bajnokságot ezúttal tíz francia városban rendezik meg. A 2016-os EB nem csupán azért különleges, mert ez lesz az első, melyen 24 csapat vehet részt, hanem mert a csapatok között ott van a magyar válogatott is - 1974, azaz 40 év kihagyás után először.

Csatlakozni lehet majd a Dunakeszi Szurkolói Központhoz, a magyar válogatott mérkőzéseit a hazai labdarúgás ikonikus alakjainak élő kommentárjai teszik még izgalmasabbá – a városba látogat Lisztes Krisztián, Máté Csaba és Várhidi Péter.

A Főtérre felállított sörsátorban vendéglátás is üzemel, ráadásul a belépők között értékes nyereményeket is kisorsolnak majd. A jelképes belépő ára 100 százalékban lefogyasztható lesz.

Ráadásul, a meccsek között sem áll meg az élet, ugyanis a szabad napokon és a meccsek előtt összesen több mint tizenöt klasszikus magyar filmet és mesét vetítenek le, megidézve a szabadtéri mozik és az idilli nyári esték hangulatát.

forrás: dunakeszi.hu

Galéria

DunakesziHelyilabdarúgás