2024.04.20, Szombat
Legendás elemekkel újult meg az Unicum

Legendás elemekkel újult meg az Unicum

pestpilis.hu

2019.05.01. 07:19

Mostantól a magyar cég hatodik generációját képviselő Zwack Sándor kézjegye is megjelenik a palackokon.

Hirdetés

Májustól megújult Unicum és Unicum Szilva palackokkal jelentkezik a boltokban a Zwack Unicum Nyrt. – derült ki a vállalat közleményéből.

A magyar cég tíz év után újította meg a csomagolását, a mostani váltás három Zwack-generáció munkásságát szimbolizálja.

"Összességében a történelmi külsőjegyek mai megjelenésükben egy letisztultabb, egységesebb dizájnt eredményeztek” – áll a közleményben.

Az igazgatótanács elnöke, Zwack Sándor elárulta, az ötletelésben számos módosítási kör zajlott le az elmúlt fél évben. „Azt hiszem, most már kijelenthetem, hogy megérte. Számomra személyesen is sokat jelent, hogy régi és legendás elemek éledtek újjá 21. századi formában. Remélem, az új, letisztultabb összhatás a fogyasztóink tetszését is elnyeri majd.” A családi vállalat történetében a hatodik generációt képviselő Zwack Sándornak mostantól a kézjegye is megjelenik a palackok nyakán.


Milyen változások lesznek a palackokon?

  • A legfeltűnőbb újítás a palacknyakon látható, ami a ’40-es évek csomagolását megidézve ismét fehér alapszínű lett. Ez az elem Zwack Sándor nagyapjához, Zwack Jánoshoz köthető.
  • A letisztultabb körcímkével a ’20-as évekből származó Unicum palackoknak, valamint a megálmodójának, Zwack Lajosnak, a dédnagyapának állítottak emléket.
  • Megnőtt a keresztábrázolás mérete, illetve frissült a piros szín is: mélyebb, elegáns bordó árnyalatot kapott. A dupla arany körvonal elhagyásával a fehér szín itt is dominánsabbá vált.
  • Az Unicum Szilva esetében is hasonló változtatások mentek végbe. Frissült a címkén a különleges gyártástechnológiát megjelenítő szilva és tölgyfahordó ábrázolása. Emellett az Unicum körcímkéjére reflektálva az új logó arany körvonalat kapott.
  • A palack nyakán lévő keresztikon mérete megnőtt, ami még jobban erősíti az Unicum márkához tartozást. A kupak új uralkodó színe a bordó lett, amelyre arany alnyomatként került rá az „aszaltszilva-ágyon, tölgyfahordóban érlelve” felirat.

Ajánljuk még