2024.07.24, Szerda
Mától egy bérlettel lehet utazni a MÁV és a HÉV vonatain Budapest és Gödöllő között
Illusztráció - Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Mától egy bérlettel lehet utazni a MÁV és a HÉV vonatain Budapest és Gödöllő között

MTI

2020.05.06. 10:48

A bérletek több útvonalra is érvényesek.

Szerdától a hatvani (80a) vasútvonal gödöllői szakaszán a felármentesen igénybe vehető vonatokra a MÁV és a HÉV; míg a H8-as hévvonalon a MÁV-START bérletei is felhasználhatók utazásra Budapest és Gödöllő között, a Budapest-bérlet felmutatásával együtt.

A 80a vasútvonalon Gödöllő állomás és Gödöllő-Állami telepek vasúti megállóhelytől legfeljebb a Keleti pályaudvarig, érvényes Budapest-bérlettel együtt felhasználható utazásra az Ilonatelep és Gödöllő, Erzsébet park; az Ilonatelep és Gödöllő, Szabadság tér; az Ilonatelep és Gödöllő, Palotakert és az Ilonatelep és Gödöllő (H) szakaszra érvényes 20 km-es díjövezetű dolgozó és 90 százalékos kedvezményű MÁV-HÉV bérlet.

A H8-as HÉV valamennyi gödöllői megállóhelytől legfeljebb az Örs vezér tere H állomásig, érvényes Budapest-bérlettel együtt felhasználható utazásra a Rákoscsaba és Gödöllő; valamint Rákoscsaba és Gödöllő-Állami telepek szakaszra érvényes 20 kilométeres díjövezetű csatlakozó MÁV-START bérlet.

Továbbá bármelyik olyan MÁV-START bérlet felhasználható a H8 vonal Gödöllő városon belüli szakaszán, amelyen legalább az egyik feltüntetett kiindulási vagy célállomás Gödöllő vagy Gödöllő-Állami telepek.

HelyiMÁVHÉVGödöllőHatvanközlekedés