2024.07.22, Hétfő

Gyömrő is csatlakozott

2016.03.18. 09:42

Az idén is megrendezi a "Te Szedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért" akciót az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatósága.

Az idén is megrendezi a "Te Szedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért" akciót az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatósága. Az eseményre április 28 – május 1. között kerül sor szerte az országban. Gyömrő az előző évekhez hasonlóan most is csatlakozott a kezdeményezéshez, várják a régi és új jelentkezőket a csoportokhoz.


Mint minden évben, az idén is csatlakozott településünk ehhez a megmozduláshoz. Nálunk már évek óta megszokott dolog, hogy civil egyesületeink, intézményeink az első hívó szóra csatlakoznak környezetünk védelmét, szépítését célzó helyi vagy országos megmozdulásokhoz. Természetesen, a megadott időpontig bárki csatlakozhat a felsorolt gyülekezőhelyeken a meglévő csoportokhoz, de csatlakozás nélkül is, a saját környezetében található hulladék összeszedésével is sokat tehet az ügy érdekében.
Bővebb felvilágosítás országosan: www.szelektalok.hu weboldalon, Gyömrőn Hodruszky Lajosnál az [email protected] vagy a 06 30 6550788-as telefonszámon kapható.

forrás: gyomro.hu / szelektalok.hu

Galéria

HelyiGyömrőkörnyezetvédelem