2024.03.29, Péntek

Az őszi éjszakában kalandozhatunk a Budakeszi Vadasparkban

vadaspark-budakeszi.hu

2016.08.23. 16:12

Szeptemberben és októberben minden pénteken kalandtúrák indulnak a vadaspark éjszakai életet élő lakóinak megismerésére.

Hirdetés

A minden évben megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. A vadasparkban lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutinjukat: esznek, isznak, játszanak, rohangálnak, fára másznak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek. Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik izgalmasabbá.

Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai túráin, aki nem fél a sötétben, és szereti az extrém kalandokat. A hátizsákban feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz, de a forró teával töltött termosz, a meleg öltözet és a bátor hozzáállás se maradjon otthon.

A program körülbelül 2 órás, maximum két 50 fős csoport indul naponta. A túrára emailben kell jelentkezni a [email protected] címen. Az éjszakai túrára a felnőttjegy: 1.350 forint, a gyerekjegy pedig 700 forint.

BudakesziHelyiBudakeszi Vadasparktúra