2024.04.16, Kedd

Nehéz helyzetű szentendrei gyerekek kaphatnak karácsonyi ajándékot

szentendre.hu

2016.11.03. 16:01

Szentendre önkormányzata és a Szentendréért Közalapítvány közös pályázatot hirdetett, melynek célja, hogy 100 rászoruló szentendrei gyermek jusson karácsonyi ajándékhoz, és vegyen részt családjával az adventi ünnepségen a Városháza dísztermében.

Hirdetés

A Szentendréért Közalapítvány kuratóriuma kéri a szociális gondozással és gyermekvédelemmel foglalkozó szentendrei intézmények, egyesületek, szakmai vagy érdekvédelmi szervezetek, illetve oktatási intézmények vezetőit, hogy jelöljék Adventi Ajándékozásra azokat az általuk ismert, 1-14 év közötti gyermekeket, akik nehéz szociális helyzetben vannak, és a családjuknak vélhetően szűkös keretek állnak rendelkezésre a karácsonyi ajándékozásra.

Az ajándék odaítéléséről a Szentendréért Közalapítvány kuratóriuma dönt. Nem lehet jelölő vagy ajánló az alapítvány kuratóriumának elnöke vagy tagja, illetve a jelölttel családi vagy alárendeltségi kapcsolatban álló személy. A jelöléshez kitöltött és aláírt adatlapra, valamint rövid indoklásra van szükség. Az adatlap innen letölthető. A jelölést elektronikusan ([email protected]) vagy papíralapon (2000 Szentendre, Városház tér 3.) kell benyújtani, melynek határideje: 2016. november 11.

Az ajándékban részesülőket levélben értesítik, nevüket az ajándék átadását követően Szentendre honlapján, valamint a Szentendre és Vidéke újságban is nyilvánosságra hozzák.

SzentendreHelyiKözalapítványszociális támogatás