2024.04.16, Kedd

Új külsőt kap a régi Europark

realista.hu

2018.01.23. 10:21

A tavaly óta Shopmark néven ismert ikonikus Kispest-Határ úti bevásárlóközpont teljesen újjászületik egy átfogó külső és belső átépítés után.

Hirdetés

Új külsőt és belsőt kap a Shopmark – erősítette meg a tulajdonos Magyar Posta Takarékot képviselő Diófa Alapkezelő. A beruházás során a korábban Europark néven ismert 20 éves épületet műszaki, esztétikai és ergonómiai szempontból is fejlesztik, ennek ellenére mindössze négy hónapra fog szünetelni a forgalom.

 

 

Az újjászülető pláza külső kivitelezési munkái már februárban megkezdődnek, a bevásárlóközpont áprilisban zár be ideiglenesen és augusztusra már meg is nyithatja kapuit.

 

Világos belső terek várják majd a vásárlókat

A felújítás során a kivitelezők először szerkezeti bontási feladatokat végeznek el. A komplexum földszintjét egy födémáttöréssel teszik világosabbá, a parkolót pedig mozgójárdával kötik össze a Shopmarkkal.

Az épület homlokzata és környezete is megújul, a látványtervek alapján letisztult, fehér-ezüst színvilágot alakítanak ki. Emellett energetikai korszerűsítést hajtanak végre, új mozgólépcsőt és lifteket szerelnek be és a bérlői terek is megújulnak.

HelyiépületfelújításBudapestbevásárlóközpontKispest