2023.12.01, Péntek

Új uszodát kapott a főváros

mti

2018.09.01. 12:53

Az NKE uszodája hétfőtől 1500 forintos napijeggyel bárki számára elérhető lesz.

Hirdetés

Szeptember 3-án, hétfőn nyit a Ludovika Aréna uszodája. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) a honlapján azt írta, az elmúlt hónapokban tartott próbaüzem sikeresen lezajlott.

A legújabb fővárosi uszoda meghatározott idősávokban elérhető lesz bárkinek 1500 forintos napijeggyel (diákoknak és nyugdíjasoknak 1200 forint a belépő), valamint többféle bérlettel.

Az uszoda nyolcsávos 25 méteres úszómedencével, 10x15 méteres tanmedencével várja a vendégeket, amelyekhez wellnessrészleg is tartozik, gőzkabinnal és finn szaunával.    

A létesítmény a Nagyvárad tér felől a parkon átsétálva, a Diószeghy Sámuel utca irányából pedig a sorompós kapu mellett található gyalogos bejáraton keresztül lehet megközelíteni. Az autóval érkezők a szomszédos utcákban tudnak parkolni.    

A Ludovika Aréna uszodája általában hétköznapokon reggel 6 és 8 óra között, valamint este 6 és 10 óra között, hétvégén reggel 8-tól este 8-ig lesz nyitva. A nyitvatartás az oktatási és kiképzési igények, valamint sportrendezvények függvényében változhat.

Helyisportuszodaúszásszabadidő