2024.04.19, Péntek
Konténerkilátóból figyelhetjük, hogyan épül Buda legnagyobb plázája
képek: Noguchi Porter Novelli

Konténerkilátóból figyelhetjük, hogyan épül Buda legnagyobb plázája

magyarepitok.hu

2019.01.23. 14:07

A bevásárlóközpontban az ország leghatalmasabb függönyfal szerkezetét is felépítik, a szolgáltatások megtalálását pedig mobilapp fogja segíteni.

Hirdetés

Két konténer ötvözésével letisztult formavilágú irodát alakított ki az Etele Plaza építkezésénél a Futureal-csoport. Az akár 10 személy számára is kényelmes, 30 négyzetméteres tárgyaló 15 négyzetméteres terasszal rendelkezik, mely kilátóként is funkcionál. Ráadásul az iroda bevásárlóközpontra néző acélfalát is teljes egészében üvegfelülettel váltották fel, így a jövőbeni partnerek és bérlők szabadon figyelhetik a 137 ezer négyzetméteres, Buda legnagyobbjának számító bevásárlóközpont építését.

A konténteriroda belső tere (A képre kattintva galéria nyílik!)

Az 55 ezer négyzetméter bérbeadható területű Etele Plazában – mely a főváros első okosplázája lesz – 180 üzlet kap majd helyet. A divatüzletek mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások széles köre, valamint közel 1300 parkolóhely várja majd a látogatókat.

Az épületben a legfejlettebb helymeghatározó és navigációs rendszer könnyíti meg a parkolást az üres férőhelyek feltüntetésével, a plázában pedig a vásárlóknak segít megtalálni a kiválasztott üzletet vagy szolgáltatást egy mobilalkalmazáson keresztül. A pláza szolgáltatóközpontjában lehetőség lesz az interneten rendelt áruk átvételére, illetve visszaküldésére, valamint a megvásárolt termékek házhozszállításának megrendelésére is.

Az Etele Plaza látványterve

A Paulinyi-Reith & Partners tervezte bevásárlóközpont főbejárati homlokzata Magyarország legnagyobb, 30 méter magas és 30 méter széles függönyfal szerkezete lesz, melyet térben kiugró és visszahúzott dobozszerkezetek díszítenek majd. A Dyer építészeti és design stúdió által megálmodott belső térben pedig egy közel 200 négyzetméteres interaktív LED kijelzős médiafelületet alakítanak ki. Az épület a BREEAM fenntarthatósági minősítést már a tervezési fázisban megkapta.

Galéria

irodaHelyiFuturealbevásárlóközpontEtele Pláza