2024.03.29, Péntek
Májusban újra nyit a „magyar Ibiza”
szeretlekmagyarorszag.hu, lupawake.hu

Májusban újra nyit a „magyar Ibiza”

szeretlekmagyarorszag.hu

2019.05.19. 08:00

A  Lupa-tó már az előszezonban is színes programokkal várja a látogatókat.

Hirdetés

Májustól indítja harmadik szezonját a magyar Ibizaként elhíresült Lupa-tó. Idén gazdag programkínálatot állítottak össze a szervezők. Az egyik ilyen a környező lakosok dedikált napja.  A sort május 18-án Pomáz nyitja, majd másnap Szentendre mutatkozik be. A közeljövőben vendégségbe várják majd Óbuda-Békásmegyert és Budakalász lakosait is egy-egy napra. Ezen alkalmakra a helyi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenes lesz a belépés.

Idén a sport kerül középpontba

Rendkívül gazdag lesz idén a Lupa sportprogramja is, ami szintén május 18-án startol a Decathlon Strandröplabda Kupa első fordulójával, másnap pedig amatőr strandröplabda tornával. Ezen kívül a nyár során tó átúszás, strandkézi, strandfoci, vízilabda, amerikai foci, négytusa és megannyi izgalmas verseny várja a mozogni vágyókat a Lupa profi sportpályáin.

Megrendezik az első Gasztro Fesztet 

Az előszezon a gyermekeknek is tartogat meglepetést. Május 26-án a Gyereknapon az apróságoké lesz a főszerep. Több helyszínen változatos programokon vehetnek részt és természetesen a belépés gyermekeknek ingyenes lesz. Az előszezont egy kulináris kaland zárja. Az I. Lupa Beach Gasztro Feszt bemutatja a Lupa változatos gasztronómiai kínálatát, melyben az egyes helyszínek különböző finomságokkal csalogatják a közönséget.

A főszezon június 1-én indul és ekkor nyílik meg a Lupa másik része, a küllemében és tartalmában is teljesen megújult, de továbbra is kedvezményes áron látogatható Öböl Strand.

HelyiLupa-tóBudapestsportszabadidő