2024.04.18, Csütörtök
Rohamléptekkel halad a Hubay Garden lakópark építkezése
Fotók: Bernát Benjámin / magyarepitok.hu

Rohamléptekkel halad a Hubay Garden lakópark építkezése

magyarepitok.hu

2019.08.13. 16:08

A lakótömbök nagy kertekkel készülnek a Grabarics Development fejlesztőcég beruházásában.

Hirdetés

Elkészült a pinceszint és felállították az első szintek falait az épülő Hubay Garden lakóparkban. Korábban már megírtuk, hogy egyedülálló lakóprojektet kivitelez a Grabarics Kft. Rákospalotán. Lapunkat most Török Anett projektvezető informálta a jelenlegi helyzetekről.

 

A képre kattintva galéria nyílik!

A projektvezető elmondta: A pinceszint teljes szerkezetében elkészült. A munkálatok most a földszinten haladnak és a 6 tömbből négy épül jelenleg. Két épület komplett földszintjével múlt héten elkészültek a szakemberek, további kettővel pedig  a következő héten fognak. Itt jelenleg már állnak a falak, a kollégáknak pedig körülbelül öt napra van szükségük egy szint felhúzásához. 

 


„Részben előregyártott szerkezetű falakkal dolgozunk, részben pedig teherhordó Silka falakkal. Ezért halad ilyen gyorsan a falazás” – ismertette Török Anett.

„A projekt ütemterv szerint halad, 2020. május végére már használatbavételi engedély közelébe leszünk. Nagyon sokan dolgozunk azon, hogy minden határidőre megvalósuljon” – nyilatkozta lapunknak a projektvezető.

 

A lakások egy közel 3000 négyzetméteres telken épülnek

„Ez egy cégcsoporton belüli beruházás” - ismertette lapunknak tavasszal Karacs László, a Grabarics Development Kft. ügyvezető igazgatója. 
A megközelítőleg 3000 négyzetméteres telken 60 lakás, kettő üzlethelyiség, tárolók és parkolók készülnek.


Az ügyvezető szavaiból kiderült, hogy a lakótömbök földszint plusz három emeletet képeznek. A lakóparkot kertekkel tagolják majd. „Úgy gondolom, egyedülállónak mondható a projekt. A telekadottságok támogatták az elképzeléseinket” - tette hozzá az ügyvezető.


Az épületben a földszinti lakások kertre nézők, az emeleti lakások pedig erkélyekkel illetve teraszokkal rendelkeznek. Emellett az összefüggően elhelyezkedő pinceszinten mélygarázs és tároló helyiségek szolgálják majd a lakók kényelmét. A lakások méretei 33-77 négyzetméter közöttiek és változó szobaszámmal rendelkeznek.
 

Galéria

HelyilakásépítésBudapestGrabarics Kft.új építésű lakások