2021.01.23, Szombat

Hirdetés

Fotópályázatot hirdettek a MOME új campusáról
MOME

Fotópályázatot hirdettek a MOME új campusáról

mti

2019.10.25. 14:47

Fotópályázatot hirdetett a Kiemelt Kormányzati Beruházások Nonprofit Zrt., amelynek témája a Moholy Nagy Művészeti Egyetem (MOME) új campusa.

Hirdetés

A fotópályázat célja, hogy művészi módon, egyéni látásmóddal mutassa be a MOME új campusát, az épületeket, a most létrejött új közparkot, valamint a campuson zajló egyetemi életet - írja az egyetem pénteki közleménye.

A pályaművek kizárólag digitális formában, a momefotopalyazat.hu internetes címen tölthetőek fel november 19-ig. Nevezési díj nincs, a pályázaton mindenki részt vehet, aki elmúlt 16 éves. A pályázók fotósétákon is részt vehetnek, ahol szakértői vezetés mellett ismerkedhetnek meg az építészetileg Közép-Európában egyedülálló oktatási központtal.

A pályázatra négy kategóriában - épület, épületegyüttes; élet a campuson; részletek és absztrakt képek; képsorozat - lehet jelentkezni. A fődíjjal minden kategóriában 200 ezer, a második díjjal 100 ezer, a harmadik hellyel 50 ezer forint pénzjutalom jár. A díjazott alkotásokból szabadon látogatható kiállítás nyílik az egyetemen - olvasható a közleményben.

HelyiMOMEBudapestpályázat