2024.03.19, Kedd
Környezettudatos irodaház épült a Váci úton
Képek: CPI Hungary Kft.

Környezettudatos irodaház épült a Váci úton

magyarepitok.hu

2019.12.10. 11:17

Az épületben fontos hangsúlyt kap a környezettudatosság a tudatos épület címkének megfelelve: ennek megfelelően mindennapi energiatudatos megoldásokat nyújt a bérlőknek.

Hirdetés

Átadták a 16 ezer négyzetméteres Balance Hall irodaházat a Váci úton, mellyel közel 35 ezer négyzetméteres irodakomplexummá bővült a Balance Office Park. Az épület átadásakor a bérbeadható helyek mintegy 75 %-a már elkelt. Az irodatömb megszerezte a környezettudatos BREAAM very Good minősítést is.

A CPI határidőre teljesítette a bérlemények kialakítását, így a nyitással egyidőben összesen több mint 8 ezer négyzetméternyi irodaterületet adtak át. Az épületet egy 3000 négyzetméteres zöld park veszi körül, mely további relaxációs és sportolási lehetőségekkel bővül.

A 21. század minden elvárásának megfelelő irodaház modern belső terekkel, felhasználóbarát és környezettudatos műszaki megoldásokkal várja bérlőit.  Az épülettel egy teljesen új fogalom és használati mód jelent meg a kortárs építészetben: a tudatos épület fogalma. A Balance Hall-ban elsőként bevezetett tudatos épület program mindennapi energiatudatos megoldásokat nyújt a bérlők számára.

Az elkészült új Balance Hall irodaház (CPI Hungary)

A most lezárult építkezés már a beruházás harmadik ütemeként valósult meg. Az új Balance Hall irodaközpont a Fitout Zrt. kivitelezésében épült fel. Korábban, a projekt második ütemében létrehozták a Balance Loft épületét, amelyben modern szolgáltatóközpontot is kialakítottak, melynek többek között része a Balance market, a Balance étterem és a Loft kávézó is.

HelyiBudapestXIII. kerületirodairodaházCPI Property GroupFitout Zrt.