2024.06.20, Csütörtök
Hétfőtől forgalomkorlátozás lesz a 10-es főút Pilisvörösvári szakaszán felújítás miatt
Illusztráció, pixabay.com

Hétfőtől forgalomkorlátozás lesz a 10-es főút Pilisvörösvári szakaszán felújítás miatt

MTI

2021.09.17. 10:12

A 18-as és 20-as kilométer között zajló munkák idején várakozási tilalmat vezetnek be, a szakaszos, félpályás lezárás miatt a váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök irányítják.

Forgalomkorlátozás lesz a 10-es főút Pilisvörösvári szakaszán burkolatfelújítás miatt szeptember 20. és október 1. között - adta ki közleménybe a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken.

A közlemény szerint a 10-es főút mintegy 1,7 kilométeres szakaszát újítják fel, újraaszfaltozzák a Kodály Zoltán utca és az Attila utca közötti részt. A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

A 18-as és 20-as kilométer között zajló munkák idején várakozási tilalmat vezetnek be, a szakaszos, félpályás lezárás miatt a váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök irányítják. A teherforgalom ezalatt is a 10-es főutat használhatja, a személygépjárművel közlekedőknek lehetőségük van az érintett szakasz elkerülésére. A Piliscsaba irányából Budapest felé közlekedők a pilisszentiváni elágazásnál Solymár irányába, míg ellenkező irányban a főút Solymári Auchan körforgalmától a pilisszentiváni elágazás felé haladva tudnak kerülni.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a munkálatok ideje alatt fokozott óvatosságot kér a közlekedőktől, és azt ajánlja, hogy indulás előtt lehetőség szerint tájékozódjanak a www.utinform.hu weboldalon.

HelyiPilisvörösvárútépítésforgalom