2024.04.23, Kedd

forgalom

Magyar Közút: az iskolakezdés miatt nő a forgalom az utakon

2022.08.30

Országos

Kezdetét veszi csütörtökön az újabb iskolai tanév, ezért forgalomnövekedésre kell számítani szerte az országban - hívta fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdai közleményében.

Közlekedési változások az I Bike Budapest miatt szombat délután

2022.04.21

Helyi

​Idén is megrendezik az I Bike Budapest kerékpáros felvonulást, a rendezvényt április 23-án, szombat délután tartják a fővárosban. Az esemény miatt több helyen is forgalomkorlátozásokra kell készülni, ezek közül a legjelentősebb, hogy a felvonulás idején várhatóan 15:00 és 17:00 között hosszabb időre korlátozzák a forgalmat az Erzsébet hídon és a Rákóczi úti tengelyen, a keresztirányú forgalmat pedig csak szakaszosan, néhány perces várakozásokkal engedik át, ezért aki teheti, kerülje el szombat délután a belvárost. A Budapesti Közlekedési Központ a kötöttpályás közlekedési eszközök, többek közt a 2-es és 2M, valamit a nagykörúti villamosokat, illetve a sűrítve közlekedő metrók használatát javasolja ügyfeleinek.

Felújítás miatt csütörtöktől változik a közlekedés a Ferdinánd hídon

2022.04.06

Helyi

Csütörtökön újabb fázisába lép a Ferdinánd híd burkolatának felújítása: várhatóan vasárnapig az Izabella utcai lehajtó egyirányú lesz az Izabella utca irányába, a felüljáróra csak a Szinyei Merse Pál utca felől lehet majd felhajtani - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

BKK: hétfőn forgalomkorlátozások lesznek Budapesten külföldi delegációk miatt

2021.12.13

Helyi

A korlátozások a BKK járatait is érintik, ezért hétfőn Budapesten a felszíni közlekedésben hosszabb menetidőkre kell számítani.

Hétfőtől forgalomkorlátozás lesz a 10-es főút Pilisvörösvári szakaszán felújítás miatt

2021.09.17

Helyi

A 18-as és 20-as kilométer között zajló munkák idején várakozási tilalmat vezetnek be, a szakaszos, félpályás lezárás miatt a váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök irányítják.