2024.04.25, Csütörtök
Tanszergyűjtést szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Westend
Kép: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Tanszergyűjtést szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Westend

MTI

2022.08.28. 10:00

Tanszergyűjtést szervez a rászoruló családok számára tanévkezdésre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Westend bevásárlóközpont - tudatta a szeretetszolgálat az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

Hirdetés

A szeptember 17-ig tartó kampányban tanuláshoz szükséges eszközöket várnak, például iskolatáskát, tolltartót, füzeteket, írószereket, körzőt, hegyezőt. Az adományokat a Westend ReStore-ban gyűjtik, és a segélyszervezet juttatja el a rászoruló családokhoz.

Mint írták, az iskolakezdés és a megfelelő tanszerek beszerzése minden évben komoly terhet jelent a szülőknek, különösen a nehéz helyzetben élő, többgyermekes családoknak. A Westend tanszeradományokkal szeretné megkönnyíteni az iskolakezdést.

A szervezők azt kérik, aki teheti, támogassa az akciót új, vagy jó állapotú iskolatáskával, és töltse meg alsós vagy felsős gyerekek számára összeállított iskolakezdő csomaggal. Azt kérik, hogy a használt iskolatáskát, tolltartót tisztítsák ki, élelmiszert, ruhát, használhatatlan tárgyakat ne adjanak le a gyűjtőponton. Mindenki csak olyan tanszert adományozzon, amit saját gyermekének is odaadna - kérte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

HelyitanévkezdéstanszergyűjtésWestendMagyar Máltai Szeretetszolgálat