2024.04.25, Csütörtök
A teljes BudaPart egyharmada elkészült – átadták a hatodik lakóépületet is
Fotók: BudaPart

A teljes BudaPart egyharmada elkészült – átadták a hatodik lakóépületet is

magyarepitok.hu

2023.03.07. 12:20

A Market kivitelezésében tovább halad a fővárosi Újbuda új vízparti lakónegyedének kialakítása.

Hirdetés

A budapesti XI. kerületi Kopaszi-gát mellett épülő BudaPart városnegyed új, 185 lakásos, nyolcemeletes épülettel bővült – derül ki a beruházó, szintén azonos tulajdonosi körbe tartozó Property Market Kft. sajtóközleményéből. Emlékeztetnek: az óriásprojektet az elmúlt év legjobb városrész fejlesztésének választotta a világ legnagyobb ingatlan szakmai szövetsége, az 1951-ben alakult párizsi székhelyű FIABCI. Mint írják,

a BudaPart immár több mint egyharmadában elkészült, most épülő legújabb ütemében pedig a közlekedést és közösségi tereket érintő fejlesztéseinek megvalósítása van a fókuszban.

 

 

A központi park és a bevásárlóutca között

A most átadott BudaPart Otthonok ’F’ lakóépület az új városnegyed hatodik lakóházaként valósult meg, mely a két hektáron elterülő központi park és a bevásárlóutca között helyezkedik el. A Market Építő Zrt. kivitelezésében megvalósuló városnegyed egyik különlegessége, hogy minden épületet más és más építész tervez: az ’F’ épület tervrajzait a Studio A4 Iroda készítette el. Mind a 185 lakáshoz tartozik terasz vagy loggia, számos energiahatékony, környezetbarát megoldással szerelték fel.

 

 

„A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelten fontos, hogy egy ingatlan otthonként, de akár befektetésként is értékálló megoldás legyen. A lakáspiacot tekintve a XI. kerület és kiemelten a BudaPart a főváros egyik legkeresettebb városrésze, amelyben az ingatlanárak hosszú távon bebizonyították válságállóságukat, mi több, az elmúlt években átlag feletti értéknövekedést értek el” – mondta Kiss Ákos, a Property Market ügyvezetője.

 

 

HelyilakásépítésMarket Építő Zrt.Újbudaúj építésű lakásokBudaPartXI. kerületProperty Market Kft.Fiabci