2024.04.26, Péntek
Korszerűsítik az ELTE fővárosi gyakorló gimnáziumát
Fotó: Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium/ Facebook

Korszerűsítik az ELTE fővárosi gyakorló gimnáziumát

magyarepitok.hu, TED

2023.03.30. 07:30

A munkák során akadálymentesítést is végeznek.

Hirdetés

Az uniós közbeszerzési közlönyben közzétették az Eötvös Loránd Tudományegyetem Apáczai Csere János Gyakorló Gimnáziumának részleges rekonstrukciójáról szóló ajánlati felhívást.

A felújítás nettó 2500 négyzetmétert, a harmadik és negyedik emelet diákok által használt helyiségeit érinti: a közlekedőket, tantermeket, diákok által használt mosdókat. A korszerűsítés építőmesteri-szakipari-, épületgépészeti, valamint erős- és gyengeáramú munkálatokat és akadálymentesítést tartalmaz.

Tervezett munkák során újrafestik a közlekedők falait és mennyezetét, lebontják a csempeburkolatokat és új falburkolatot készítenek. A tantermek és mosdók ajtajait újramázolják. A tantermekben új PVC burkolatot fektetnek, falburkolót helyeznek el élvédőkkel, sarokelemekkel.

A mosdókban elbontják a wc-ket elválasztó paravánokat, a padló és falburkolatot, teljeskörűen kicserélik a gépészeti szerelvényeket és szanitereket (WC csésze, piszoár, mosdókagyló, műanyag öblítőtartály, csaptelepek, sarokszelepek, csőidomok). A fűtési rendszer korszerűsítéseképp vandálbiztos acéllemez radiátorokat helyeznek el.

Az elektromos hálózat modernizálása során cserélik a főelosztót, a számítástechnikai teremben helyi elosztó berendezést készítenek a számítógépek számára, minden tantermet okostáblával szerelnek fel, LED-es mennyezeti lámpatesteket telepítenek.

Az ajánlatokat 2023. április 20-ig várják.

HelyiBudapestiskolafelújításoktatási beruházás