2024.09.18, Szerda
Ismét szezonnyitó családi sí nap a Normafán
Fotó: Normafa Park / Nagy Ákos (Facebook)

Ismét szezonnyitó családi sí nap a Normafán

MTI

2024.09.13. 11:10

A Magyar Sí Szövetség a Síoktatók Magyarországi Szövetségével és a Normafa Síiskolával közösen, valamint a Magyar Snowboard Szövetség közreműködésével idén is megszervezi a szezonnyitó családi sí napot szeptember 21-én Budapesten, a Normafa Park Látogatóközpontjában.

A sporteseményre várják a családokat, a síiskolákat, a klubok versenyzőit, képviselőit, valamint a fogyatékossággal élőket is. A rendezvény célja, hogy minél több emberrel megismertessék a síszövetség sportágait.

A Normafa Síiskola térítésmentesen biztosítja a létesítményhasználatot, valamint a sportszakmai felügyeletet és sportfelszerelést - tájékoztatta a magyar szövetség az MTI-t.

A rendezvényhez kapcsolódóan a síiskolák országos nyíltnapot tartanak, melynek keretében az ország különböző tanpályáira látogató vendégek oktatók segítségével szintén kipróbálhatják a sísportot.

A kezdők a sportágválasztó programokban szakemberek segítségével a következő aktivitásokban vehetnek részt: síugrás mini síugrósáncon, lézeres mini biatlon, alpesi síelés műanyag tanpályán. A vállalkozó szelleműeknek lehetőséget biztosítanak a szervezők arra is, hogy a gyakorlást követően bemutathassák tudásukat a lézeres biatlon verseny 10 fős futamaiban.

Az aktív résztvevők számára ajándéksorsolást tartanak a szervezők. A rendezvény megnyitója 10 órakor lesz a Monspart Sarolta emléktáblánál.

HelyisíelésNormafaNormafa Park