2024.04.25, Csütörtök

Utcai társasjátékokkal és koncertekkel kezdődik el a Bartók Béla úti háromnapos piknik

mti

2018.05.11. 15:43

Huszonöt helyszínen közel száz programmal várja az érdeklődőket az újbudai fesztivál.

Hirdetés

Újból megrendezik az ELEVEN Tavasz programsorozatot a Bartók Béla út mentén. A főváros fontos útvonala péntektől vasárnapig egyedi street fooddal (többek között ehető szöcskével), közösségi és családi programokkal, valamint művészi foglalkozásokkal várja a résztvevőket.

"Évről évre egyre izgalmasabb programokkal töltjük meg tavasszal és ősszel is a Bartók Béla Boulevard-t. Szeretnénk, ha ez a pezsgés átragadna az év többi napjára is, hiszen korábban is gazdag kulturális élet jellemezte ezt a helyet" – derül ki a szervezők sajtóközleményéből. Egyre több lokálpatrióta vesz részt az eseményen, amely a terület kulturális reneszánszához is hozzájárult: a Bartók Béla út belső házudvarai április óta szépülnek.

 

A program helyszínei (a kép egy kattintással nagyobb méretben is megtekinthető).

 

Külön teret szentelnek a családoknak

Több koncertet is meg lehet hallgatni, szombaton pedig számos helyszínen lehet majd művészeti programokban részt venni: többek között festést és rajzolást is tanulhatnak a látogatók.

Emellett a Gárdonyi téren szintén szombaton egész napos gyermek-, sport és ügyességi programokat tartanak és egy különleges májusi fonalfa is készül.

HívogatófesztiválÚjbuda