2024.04.25, Csütörtök

Teltházas koncerttel ünnepli ötvenéves frontemberét a Tankcsapda

MTI

2018.05.03. 15:34

Lukács László és bandája szerint a zenekart még hajtja a közönség szeretete.

Hirdetés

Frontemberét, az idén ötvenéves Lukács Lászlót ünnepli pénteki koncertjén a Tankcsapda a Budapest Parkban. Az énekes és basszusgitáros szerint az 50. születésnap csak egy állomás, amit jól meg lehet lovagolni, és ezt szégyen nélkül meg is teszik.

„Lesz sok meglepetés, szemet-fület kényeztető effektek, de mindenekelőtt dübörgő rockzene” - mondta Sidlovics Gábor, az együttes gitárosa az M1 csütörtök délelőtti műsorában. A koncertre hetekkel ezelőtt minden jegy elkelt.

Fejes Tamás dobos arról beszélt, hogy a jövőre 30 éve alakult Tankcsapda mindig aktuális zenekar volt, soha nem révedt a múltba. „Van jövőnk, mindig ráteszünk egy lapáttal. Ez a hivatásunk, addig nem akarjuk levenni a lábunkat a gázpedálról, amíg a közönség szeretete elhalmoz minket." Hatalmas megtiszteltetés volt számukra, hogy a Metallica (pontosabban Kirk Hammett gitáros és Robert Trujillo basszusgitáros) áprilisi budapesti koncertjén a Sportarénában előadta a Tankcsapda A legjobb méreg című számát.

 

Lukács jótékonykodással is megünnepelte a születésnapját

A frontember elmondta, hogy a „Legyél rocksztár!" felhívás keretében - kerek születésnapjához kapcsolódva - megajándékozta egyik rajongóját egy korábbi autójával. A pályázat során bárki javasolhatott valakit, aki egy jó ügy érdekében az autóval megkönnyítheti vagy segítheti mások munkáját.

Kultúrakoncertrockzene