2024.05.22, Szerda

„Online fándli és fuga” - webinárium szakembereknek a Mapei Kft-től

2016.02.29. 10:37

Már online is tovább képezhetik magukat az építőipari szakemberek. A Mapei Kft. tudásmegosztás programja keretében új, online képzést indít és tudásbázist hoz létre építőipari szakembereknek.

2016-ban webináriumokkal, azaz számítógépen nézhető, élő online előadásokkal bővül a Mapei Kft. tudásmegosztás programja. A webinárium egyik nagy előnye, hogy bárhonnan elérhető, ugyanakkor hasonlóan lehet kérdéseket feltenni az előadóhoz, mint egy hagyományos előadáson.

Az előadások rögzítésre kerülnek és a tervek szerint egy tudásbázisban válnak hozzáférhetővé a szakemberek számára. Az indulást tavaszra tervezik, majd rendszeresek lesznek a képzések. Jelenleg is folyik az előadók felkészítése.

„Így sokkal több szakemberhez tudunk eljutni, többeknek tudunk segíteni, olyanoknak is, akinek nem voltak elérhető közelségben a képzéseink. Az első évben mintegy 1000 szakembert szeretnénk a webináriumokkal elérni. A hagyományos fórumokkal együtt így összesen hétezer fő képzését tervezzük idén” – mondta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

A kezdeményezés célja, hogy minél könnyebben elérhetővé tegyen versenyképes szakmai és vállalkozási ismereteket a szakemberek számára. A Mapei Kft. tudásmegosztó programjának keretében évente hatezer főt, szakembereket, kereskedőket, diákokat képez. A szakmai ismeretek mellett versenyképesség növelő vállalkozási, vezetési és értékesítési ismeretek is átadásra kerülnek.

forrás: Mapei Kft.

fotó: tanfolyamokj.hu

Galéria

FókuszbanMapei Kft.építőiparonline képzésszakember