2024.04.26, Péntek
Bringázz, fotózz és pályázz!
Illusztráció

Bringázz, fotózz és pályázz!

obuda.hu

2019.05.23. 15:26

A közönségdíjas kép mellett a zsűri által választott győztes is értékes nyereményben részesül.

Hirdetés

Ellindult a te és a kerékPÁROD fotópályázat A Bike & Breakfast szervezésében. A cég szervezői kampányba kezdett, ami talán kedvet csinál másoknak is, hogy kerékpárra pattanjanak. A kampány lényege, hogy kiderüljön miért alkot nyerő párost egy kerékpáros a kerékpárjával. A hónapról-hónapra meghirdetett óbudai bringásreggelik is villámgyorsan megtelnek a regisztrálókkal.

Az erről szóló fotókat a kampány online felületére lehet feltölteni a www.bikeandbreakfast.hu weboldalon. A képek születhetnek spontán, de be is lehetnek állítva, szerepelhet rajta egy páros, vagy barátok és munkatársak közösen a kerékpárjaikkal, lényeg, hogy a kerékpározás szeretetéről szóljanak.

A megmozduláson bárki részt vehet

A fotópályázat egész nyáron és ősszel is tart, a képeket október 20-ig lehet feltölteni a felületre. Ami fontos, hogy egy e-mail címmel havonta csak egyetlen fotó tölthető fel. De bárki tölthet fel fotót, nem feltétel, hogy valaki III. kerületi legyen.

A feltöltött fotókra ezek után csak szavazni kell és értelemszerűen a legtöbb szavazatot kapó, közönségdíjas kép nyereményben részesül, melyet a szezonzáró bringásreggelin hirdetnek ki. De ezen kívül további nyereményhez jut a zsűri által kiválasztott alkotás, és természetesen a szavazók között is ajándékot sorsolnak ki.

OrszágossportÓbudafotókpályázat