2024.03.29, Péntek
Újfajta cserepekkel védekezhetünk az eső és vihar ellen
Zenit tetőcserép

Újfajta cserepekkel védekezhetünk az eső és vihar ellen

magyarepitestechnika.hu

2020.09.28. 11:25

A legújabb fejlesztés során a Zenit és a Rundo megerősített sík tetőcseréppel bővült a cég portfóliója, amelyek az eddigiekhez képest számos plusz előnnyel bírnak.

Hirdetés

Innovációban gazdag időszak van a Terrán mögött: megerősített Zenit és Rundo cserepekkel frissült a Terrán Tetőcserép portfóliója. A cég továbbfejlesztett, megerősített sík tetőcserép kínálatát a folyamatos fejlődés, a tetőtrendek változása és a vásárlói igények minél teljesebb kiszolgálása hívta életre.

A Terránnál a sík termékek körében is bevezetik azt a felületkezelési rendszert, amely korábban csak a hullámos termékeknél volt teljeskörűen elérhető.

A legújabb, prémium Elegant felületkezelés tehát már a Zenit és Rundo termékcsalád elemei között is megtalálható lesz.

 

Képfelirat

Cégünk 100 éves története során mindig is fontosnak tartottuk a folyamatos fejlődést, és azt, hogy a lehető leggyorsabban reagáljunk a szakemberek és vásárlók visszajelzéseire, igényeire. Fejlett gyártástechnológiánk, mérnöki szaktudásunk, továbbá sokéves tapasztalatunk tette lehetővé, hogy új szintre lépjen ez a termékkategória” – mondta Tóth Szabolcs, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. regionális marketing igazgatója.


Kompatibilisek a Generon tetőcseréppel is

A Zenit és a Rundo tetőcserepek geometriájában történt fejlesztés számos előnnyel bír, ráadásul kompatibilis a Generon napelemes tetőcseréppel is.

A fejlesztéseknek köszönhetően még korszerűbb lett a Zenit és Rundo tetőcserepek bordázottsága, emellett módosul a horonykapcsolat kialakítása. A legújabb innovációnak köszönhetően nagyban megnő a termékek törésszilárdsága, teherbírása, valamint eső- és viharállósága.

 

Rundo tetőcserép

Ahogyan a legtöbb divatirányzat, úgy a tetőtrendek is folyamatosan változnak. A tetők hajlásszöge az évek alatt csökkent, a Terrán fejlesztése pedig ehhez a trendhez is alkalmazkodik. A második generációs Zenit és Rundo tetőcserepek geometriája egyszerű, orrkialakításuk szerint pedig lehetnek íves vágásúak (hódfarkú Rundo) vagy egyenes vágásúak (Zenit).

OrszágosTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.innovációtetőcserép