2024.04.23, Kedd

Több száz dolgozót akar felvenni a Spar

MTI

2016.12.03. 08:24

Toborzóirodát nyitott a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. Budapesten, ahol a fővárosban és vonzáskörzetében élő dolgozók jelentkezését várja.

Hirdetés

Az áruházlánc azért döntött a kitelepülés mellett, hogy közvetlenül és hatékonyan érje el a potenciális munkavállalókat - közölte a társaság csütörtökön.

A Nyugati téri áruházban található toborzóirodában két HR-szakértő várja az érdeklődőket, akik az állásinterjú és a konkrét jelentkezés előtt minden munkával kapcsolatos kérdésre választ kaphatnak. Jelentkezni is lehet az egyes pozíciókra, és akár interjúidőpont egyeztetésére is lehetőség van.

A jelenleg 13 ezer embert foglalkoztató Spar folyamatosan keres eladókat, pénztárosokat, árufeltöltőket, konyhai kisegítőket, szakácsokat, henteseket, részleg- és osztályvezetőket Budapest egész területére. A cég nemre, korra és végzettségre való tekintet nélkül várja a fővárosi vagy a vonzáskörzetben élő, akár pályakezdő érdeklődők jelentkezését a toborzóirodánál.

Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője elmondta, hogy az irodát tesztjelleggel nyitották. Amennyiben beválik, a későbbiekben országszerte tervezik hasonlók indítását. Hozzátette, hogy a cég hosszú távra tervez Magyarországon, folyamatosak az üzletnyitások és a fejlesztések, ezért szükségük van a megbízható, motivált munkatársakra.

A kereskedelemben tapasztalható munkaerőhiányra az elmúlt hónapokban több szervezet, így az Országos Kereskedelmi Szövetség, a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete is felhívta a figyelmet.

munkahelyekPest megyekereskedelemSpar