2024.06.17, Hétfő

Hosszabb forgalomkorlátozásra kell számítani az M3-ason Gödöllőnél

MTI

2018.04.10. 16:46

Az építkezés miatti torlódások június végéig eltarthatnak.

Zajvédő fal építése miatt további forgalomkorlátozásra és így torlódásokra számíthatnak az autósok az M3-as autópályán, Gödöllő térségében szerdától várhatóan június 30-ig - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden.

A vállalat beruházásában folytatódnak az autópálya 27-es és a 30-as kilométere közötti szakaszon a zajvédő fal bontási és építési munkálatai. A munkálatok idejére lezárják az érintett szakaszon a leálló- és a külső sávot, egy forgalmi sávot pedig átterelnek a pálya Miskolc felé vezető oldalára, ezáltal az erre közlekedőknek biztosítanak legalább két sávot a folyamatos haladáshoz. Az érintett szakaszon óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozás lesz érvényben.

Az M3-as autópálya 25-ös és 31-es kilométere közötti ideiglenes forgalomterelés kiépítését már elkezdték a szakemberek. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága miatt, hogy mindenképpen tartsák be az ideiglenes sebességhatárokat.

Az aktuális forgalmi helyzetről az Útinform telefonos szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a weboldalán lehet bővebb információhoz jutni.

GödöllőPest megyeközlekedésM3-as autópályaMagyar Közút Nonprofit Zrt.