2024.03.19, Kedd
Új lakópark épül Zugló és Angyalföld határán
látványtervek: lakopark.ingatlan.com

Új lakópark épül Zugló és Angyalföld határán

magyarepitok.hu

2019.09.01. 08:06

Az első ütemben több mint kétszáz lakás jön létre, valamennyi terasszal, saját parkolóval és hőszivattyús fűtéssel.

Hirdetés

Augusztus eleje óta már zajlanak Park West lakópark első ütemének mélyépítési munkálatai Budapesten. A hírt a Wing Zrt. tette közzé, melynek esernyőmárkája, a Living indította el a fejlesztést.

A projekt első ütemében 229, többségében 40 és 50 négyzetméter közötti alapterületű lakás épül a XIII. kerületi Szabolcs utcában, mely Angyalföld délkeleti szélén, Zugló szomszédságában található.

„A fejlesztés tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása”

– áll a közleményben. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetében elérhető mélygarázsban biztosított parkoló, és emeleti tárolók is rendelkezésre állnak. 


Kedvezményes áfakulcs a vételárban

A lakópark a környezettudatos működés jegyében hőszivattyús megoldást, vagyis olyan fűtési rendszert kínál, amely a fűtési energiaigény jelentős részét megtakarítja a környezet energiáját felhasználva. Az okosmegoldások mellett közösségi nappali-társalgót, könyvtárt, takarítást, fészert és a 0-24 órás csomagátvételt is biztosítanak a lakóknak.

A közlemény szerint a most épülő Park West lakópark célcsoportját a városi nyüzsgést és az aktív életmódot kedvelők alkotják, akiknek elsődleges szempont a jó lokáció, valamint a lakópark által biztosított közösségi- és smart szolgáltatások. A lakások 20-80 százalékos fizetési ütemezéssel és a kedvezményes 5 százalékos adókulccsal vásárolhatók meg.

Pest megyelakásépítésingatlanfejlesztésAngyalföldlakóparkWing Zrt.