2024.05.19, Vasárnap

Verseny a monori KRESZ parkban

2016.06.15. 10:45

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya „Biztonságos Nyári Közlekedés” címmel vetélkedőt rendezett a monori KRESZ parkban.

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya „Biztonságos Nyári Közlekedés” címmel vetélkedőt rendezett a monori KRESZ parkban. Negyedikes tanulók mérték össze tudásukat.

A versenyen az Ady Úti Általános Iskola 4. osztályos tanulói vettek részt, amely elméleti és gyakorlati részből állt. Az elméleti részben egy 15 kérdést tartalmazó tesztlapot töltöttek ki a gyerekek. A gyakorlati megmérettetésen a résztvevőknek életszerű szituációkban kellett bizonyítaniuk közlekedési tudásukat. A szabályok betartását a Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai pontozták.

A rendezvényen minden résztvevő ajándékot kapott. A legjobbak emlékplakettet, érmet és külön ajándékcsomagot is. A díjakat Dr. Zsombok László Monor Város polgármestere, Zahorecz Sándor r. alezredes a Monori Rendőrkapitányság megbízott vezetője, valamint Balog János r. őrnagy a Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályvezetője adta át.

forrás: police.hu

Galéria