2024.04.19, Péntek
Több mint egy tonna adományt gyűjtöttek a ceglédiek
Ceglédi Galéria - Facebook

Több mint egy tonna adományt gyűjtöttek a ceglédiek

Ceglédi Panoráma

2016.12.23. 08:30

Rekordmennyiségű, 1320 kilogrammnyi élelmiszer gyűlt össze a IV. Jótékonysági Sportnapon, melyet a Gál József Sportcsarnokban tartottak a helyi rászorulók megsegítésére.

Hirdetés

Szerdán a Gál József Sportcsarnok adott otthont a IV. Jótékonysági Sportnap adománygyűjtő rendezvénynek. Az eseményen öt ceglédi sportegyesület csaknem kétszáz sportolója mérkőzött meg hét különleges meccs keretében, melyeken a saját sportáguk mellett más labdajátékban is helyt kellett állni.

kép: Ceglédi Panoráma - Facebook

A szervező Ceglédi Kék Cápák SE és a Cegledisport.hu nem kért belépődíjat a kilátogató nézőktől, de mindenkit arra biztattak, hogy hozzon magával néhány kilónyi tartós élelmiszert, melyeket a rászoruló ceglédi családok és a ceglédi hajléktalanok között oszt majd el a Vöröskereszt és a ceglédi Családsegítő Szolgálat. Az elmúlt évben 880kg élelmiszer gyűlt össze, így az idei rendezvényen az egy tonna átlépését tűzték ki célul a rendezők. A kilátogató közel ötszáz nézőnek és a résztvevőknek köszönhetően sikerült túlszárnyalni a terveket: összesen 1320kg élelmiszert küldhettek a rászoruló ceglédieknek.

jótékonyságCeglédHelyiadománysportélelmiszer