2024.03.29, Péntek

700 négyzetméteres ipari csarnok épül Felsőpakonyban

pestpilis.hu

2018.04.12. 14:25

Az útépítési munkákat és kapcsolódó tevékenységeket vállaló RBM Úttechnika Kft. 6 új munkahelyet teremt 50 millió forintos állami támogatással.

Hirdetés

Felsőpakonyi telephelye fejlesztésébe kezd az útépítőgépek bérbeadásával, illetve útépítéssel foglalkozó RBM Úttechnika Kft. – derül ki a vállalat sajtóközleményéből. Az RBM az építőgéppiaci óriás Wirtgen-csoport stratégiai partnereként 2016-ban kezdte meg saját géppark kiépítését, most pedig a Pest megyei kkv-k támogatására kiírt állami alapból nyert el 50 millió forintot.

 

A Wirtgen-csoport egyik útépítőgépe (wirtgen-group.com)

 

Az új épületben irodák is helyet kapnak

A magyar vállalat elsősorban jelenlegi és tervezett gépparkját fogja tárolni és karbantartani, illetve irodákat helyez el abban a hamarosan felépülő 700 négyzetméteres épületben, melyet a pályázati összeg felhasználásával alakítanak ki. Az új csarnok egyterű acélszerkezetes technológiával készül el, a beruházással 6 új munkahelyet teremtenek.

Az RBM főbb üzleti megrendelői a hazai útépítési piac olyan fontos szereplői, mint a Magyar Közút Zrt., a Duna Aszfalt Kft., a Hódút Kft., a HÉT Kft., Swietelsky Magyarország Kft. - mutat rá a sajtóközlemény.

Helyiépítőipari cégekútépítéskkvcsarnoképítésFelsőpakony