2024.05.22, Szerda
Örökbefogadható kutyákkal tartanak jótékonysági divatbemutatót
Vigyél Haza Alapítvány (Facebook)

Örökbefogadható kutyákkal tartanak jótékonysági divatbemutatót

MTI

2018.08.16. 08:00

A magyar designerek termékeinek eladásából befolyt összeget a Vigyél Haza Alapítvány kapja.

Divatbemutatóval egybekötött örökbefogadó estet és jótékonysági árverést szervez a Vigyél Haza Alapítvány a gazdátlan és sérült kutyák megsegítésére. Az eseményt augusztus 29-én Budapesten, a kutyabarát BB'z Bar & Grill-ben tartják, magyar dizájnerek közreműködésével - közölte az alapítvány.

Az este során a kezdeményezéshez csatlakozó kutyabarát dizájnerek kollekciói mellett az alapítvány örökbefogadható állatai közül több is megjelenik majd a kifutón, a divatbemutató után pedig annak a fotósorozatnak a képeiből nyílik kiállítás, amelyet az alapítvány gondozásában lévő gazdátlan állatokról készítettek profi fotósok.

A megnyitót követően jótékonysági árverést tartanak, itt a felvonuló tervezők termékeit, felajánlásait árverezik el, a bevétel teljes összegét a Vigyél Haza Alapítványnak ajánlják fel.

A szervezet tíz éve a fővárosban kószáló és az Illatos útra kerülő gazdátlan és sérült kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkájuk során eddig több mint 900 állatot segítettek gazdához. Többek között gyógyíttatják és gondozásba veszik a sérülten bekerült állatokat is, majd szocializálják, megszépítik, és felelős gazdákhoz juttatják őket.

jótékonyságAjánlókutyaárverésdivat