2024.02.28, Szerda

Civilek Napja Budaörsön

2016.02.03. 09:06

Hirdetés

Majd két évtizede, 1998 óta, minden február elsején a civil szervezeteket ünnepeljük. A város vezetése köszönetet mond azért a sok munkáért, amelyet a civilek Budaörsön és Budaörsért végeznek. Budaörsön nagyon sokszínű a civil élet. Kulturális, karitatív és sport szervezetek tucatjai működnek, lehetőséget adva, hogy a városban élők megtalálják a számukra legszimpatikusabb cselekvési formákat. Legyen szó szórakozásról, kikapcsolódásról, valamilyen hobbiról, érdekvédelemről, vagy mások segítéséről. Nincs olyan területe a városi életnek, ahol a civilek ne lennének jelen. Ezzel is színesebbé, érdekesebbé és élhetőbbé teszik városukat.

Az eseményről elsőként 1998-ban emlékeztek meg. A civilek napja arra hívja fel a figyelmet, hogy ha nem működnek kellő számban civil szervezetek, akkor sokkal több feladat és felelősség hárul az államra. Rengeteg feladat van, amit a civilek hatékonyabban végeznek el, mint a hivatalos szervezetek. A civilek, a civil szervezetek felelősségvállalása, társadalmi munkája, jelenléte, számos területen könnyíti meg az életet.

Budaörs város önkormányzata köszönetet mond a helyi civil szervezeteknek azért a sok munkáért, amit városunkért végeznek.

forrás: budaors.hu

fotó: goglobe.hu

Galéria

Helyiösszefogáscivilek