2024.03.29, Péntek

Kiválasztották az idei kerekesszékes szépségkirálynőt

spinnerszek.hu, nlcafe.hu

2017.04.09. 19:53

Magyar, román és szlovák hölgyek negyedjére versenyeztek a Miss Spinner címért.

Hirdetés

2012-ben indult útjára a Miss Spinner International kerekesszékes szépségverseny, egyben egy küldetés, amelynek legfőbb üzenete az volt, hogy megmutassa: a kerekesszékes hölgyek számára is ugyanolyan fontos a szépség és a nőiesség, mint ép társaiknak, hiszen a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt le lehet küzdeni. A kezdeményezés célkitűzései között szerepel továbbá, hogy felhívja a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére és sikereire.

Résztvevők készülődnek a 4. Miss Spinner International Kerekesszékes Szépségverseny döntője előtt a budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpontban 2017. április 8-án. (fotó: MTI)

Szombaton a budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpontban immár 4. alkalommal rendezték meg az aktív kerekesszékes szépségkirálynő választást, amelyre három országból (Magyarország, Románia, Szlovákia) nyolc versenyző jutott a döntőbe.

A versenynek magyar győztese lett: Parti Angélát választották meg a legszebb kerekesszékes lánynak. Az első udvarhölgy Hadarag Paula Andrea (román induló) hölgy lett, a második udvarhölgy Csillik-Klubert Szilvia lett. A Közönség kedvence címet Kara Mária (szlovák induló) vihette haza.

A zsűri soraiban Debreczeni Zita fotográfus és modell, Hartó Rebeka – Miss International Hungary, Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló, Bolya Imre inspirációs tréner, Kazány Tibor, a Miss Spinner 2017 ötletgazdája ült.

Galéria

Fókuszbanversenyszépségkirálynőfogyatékkal élők