2024.04.19, Péntek
Ingyen belépővel jutalmazza önkénteseit a Budakeszi Vadaspark
Budakeszi Vadaspark-Facebook

Ingyen belépővel jutalmazza önkénteseit a Budakeszi Vadaspark

vadaspark-budakeszi.hu

2016.10.28. 16:31

A Budakeszi Vadaspark idén ősszel ismét meghirdeti az Önkéntesek Napját, ami ezúttal november 5-ére, szombatra esik. A népszerűvé vált kezdeményezés során a mindig lelkes önkéntes csapat tagjai munkájukért cserébe ingyen belépőt kapnak, és közösen tehetnek azért, hogy még szebb legyen a Vadaspark.

Hirdetés

A lehullott lomb összegereblyézése, a vízelvezető árkok kitisztítása, a napvitorlák összecsomagolása és a fafelületek lekezelése mind olyan feladatok, melyben az önkéntesek segíteni tudnak a parknak.

„A munkához szükséges eszközöket szokás szerint mi biztosítjuk, bár a múltban többször előfordult, hogy egyesek alaposan felszerszámozva, saját, otthonról hozott talicskával vagy épp gereblyével érkeztek Budakeszire. A Vadaspark önkéntesei bizony ennyire lelkiismeretesek, és ennyire magukénak érzik a Vadaspark sorsát” – mondta Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója.

Az őszi Önkéntesek Napja november 5-én 9 órakor veszi kezdetét, a főbejáratnál lévő gyülekezőponton. A jelentkezők speciális karszalagot kapnak, amivel egész nap ki-be járhatnak a Vadasparkban. A munka végeztével, délután 1 óra körül pedig forró teával és szendviccsel látják majd őket vendégül.

Az eseményre a [email protected] e-mail címen lehet regisztrálni, a jelentkezéseket korlátozott számban tudják fogadni.

HelyiBudakeszi Vadasparkönkéntesség