2024.04.20, Szombat

A ceglédi képviselők személyesen ajándékozzák meg a leginkább rászorulókat

cegledipanorama.hu

2016.12.16. 08:37

Évek óta hagyomány, hogy karácsony közeledtével a ceglédi önkormányzat tíz egyéni körzetes képviselője ajándékcsomagot visz a körzetében élő rászorultaknak. Idén is fejenként 25 otthonba látogatnak el elsősorban tartós élelmiszereket tartalmazó csomagjaikkal.

Hirdetés

„Munkám során személyesen megismertem azokat a személyeket, családokat, akik rászorultak egy kis karácsony előtti segítségre” – mondta el Hegedűs Ágota, a szervezést is magára vállaló alpolgármester, aki a belvárosi kerületben képviselő. „Az én területemen azért kevesebb a rászoruló, mint a város peremén, de itt is vannak nehezebben élő idősek, egyedül élők és főként nagycsaládosok. Az ünnep előtt mindenképpen eljuttatjuk az önkormányzat karácsonyi ajándékát az érintetteknek.”

fotó: cegledipanorama.hu

A képviselők személyesen adták át vagy fogják átadni a csomagot. Horváth Gábor jobbikos képviselő például már bejárta körzetét, az ugyeri tanyavilágot, ahol a rászoruló családok nagyon örültek a lisztből, cukorból, olajból, tésztából, kolbászból, teából, kakaóból és a karácsonyfára való szaloncukorból álló csomagnak. Károly Ferenc újvárosi önkormányzati képviselő 25-ös listájára körzetének civil szervezetei is ajánlottak családokat, így vak- és gyengénlátó, valamint hadirokkant is kap az adományból.

jótékonyságCeglédHelyikarácsony