2024.04.24, Szerda

Az ön által készített fotók is díszíthetik Pomáz 2017-es naptárát

pomaz.hu

2016.12.27. 19:09

Január 3-ig emailben várják a településről készített fényképeket, melyek közül a Facebookon elhelyezett lájkok alapján választanak majd győztest.

Hirdetés

Fotópályázat indult „Pomáz város képekben” címmel december 21-én. Az önkormányzat által meghirdetett versenybe január 3-ig lehet olyan, Pomázról készült saját felvétellel vagy felvételekkel nevezni, melyek témája:

  • tájkép,
  • épületfotó,
  • kerti vagy közterületen készült fotó,
  • munka közbeni vagy élethelyzetet ábrázoló fotó,
  • különböző pomázi szervezetek, egyesületek csoportképe,
  • fellépési fotó.

A fotót a [email protected] e-mail címre kell elküldeni névvel, lakcímmel és (lehetőség szerint) egy telefonos elérhetőséggel együtt. A beküldött fotókat a beküldő nevével együtt még aznap, de legkésőbb másnap közzéteszik a Városunk Pomáz Facebook oldalon. A fotókat továbbá közzéteszik egy erre a célra létrehozott fotógalériában a pomaz.hu weboldalon is, a beküldő nevével és a fotója Facebook linkjével ellátva. Ezáltal még többen láthatják és lájkolhatják a versenyben lévő fotókat.

A fotó lehet régi vagy újonnan készült is, azonban a tavalyi fotópályázatra már beküldött képeket nem szabad újra elküldeni. A fotópályázaton az nyer, akinek a közzétett fotója a legtöbb lájkot kapja a Facebook oldalon. A verseny 2016. december 21-től 2017. január 3-ig tart, 20:00 órai lezárással. Az eredményhirdetés január 3-án 21:00 óráig bezárólag megtörténik.

A legjobb, azaz legtöbb lájkot kapott fényképeket névvel ellátva közzéteszik a Pomázi Polgár önkormányzati újság januári számában megjelenő 2017-es naptárban.

HelyiversenyPomázfotók