2024.07.24, Szerda

Számos helyen dolgoznak az M1-es korszerűsítésén

mti, magyarepitok.hu

2018.06.19. 11:40

Többek között az M0-s csomóponttól a Győr felé vezető oldal 2,5 kilométere is megújul. A nyár folyamán több helyen is forgalomelterelésekre kell számítani.

Több helyen is zajlik az M1-es autópálya korszerűsítése ideiglenes forgalomkorlátozás mellett – derül ki a Magyar Közút Nzrt. sajtóközleményéből. A tavasszal bejelentett felújítási programban számos szakaszon végeznek nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat.

Jelenleg az autópálya öt részét érinti a projektsorozat:

  • A Győr felé vezető oldalon, az M0-s autóút csomópontjától egy két és fél kilométeres szakaszon zajlik felújítás az Euroaszfalt Kft. kivitelezésében, a munkálatok itt néhány hétig fognak tartani.
  • Bicskénél a Budapest felé vezető oldalon fektetnek le új burkolatot hétfőtől péntekig.
  • Tatabányánál kedden és szerdán a Hegyeshalom felé autózók számíthatnak kisebb javításokra, csütörtökön pedig a Pest felé vezető oldalon végeznek lokális karbantartást.
  • A Győr felé vezető útszakaszon a közeljövőben az útszakasz 28-as és a 40-es kilométere között történik teljes körű rekonstrukció.
  • A 124-es és 126-os kilométer között pedig hétfőtől szerdáig zajlanak majd dilatációs munkák a főváros felé vezető oldalon.

Emellett a felújítás részeként több helyen vegyszeres gyomirtásra és pályajelfelfestésre is sor kerül.

HelyiútépítésútfelújításM1-es autópályaEuroAszfalt Kft.autópálya