2024.07.22, Hétfő

Színesüveg-borítást kap Kelenföld új irodaháza

magyarepitok.hu

2018.08.10. 09:00

Az A-Híd hatszintes irodaház építkezésén dolgozik az újbudai villamosvonal mentén.

Jól halad a Bartók Udvar munkálataival az A-Híd Zrt., a tavaly ősz elején megkezdett építkezés látványos haladást ért el és várhatóan be is fejeződik az idei év végére. A Bartók Béla út 105-113. szám alatt található munkaterületen a korábbi trafó- és raktárépület bontásával kezdődött a kivitelezés, melynek során a meglevő parkolóházzal egybeépítve alakítják ki az eddig négyépületes komplexum új tömbjét.

Az „A” kategóriás, hatszintes szintes tömb beruházásában összesen 24 ezer négyzetméternyi irodai teret adnak majd át. Az A-Híd által elvállalt első részprojektben most összesen 12 ezer négyzetméter alapterületű épületrész készül el, melyben 8 ezer négyzetméteren alakítanak majd ki irodákat, valamint elkészül egy kétszintes mélygarázs is.

A képre kattintva galéria nyílik!

 

Már az újabb fejlesztésekre is felkészülnek

Az új létesítmény jelentős részét speciális színesüveg függönyfal fogja borítani, melyet nem kell majd utólag fóliázni, vagy festeni sem. Az A-Híd munkatársai jelenleg többek között a kivitelezésbe bevont parkolóház statikai megerősítésén dolgoznak, hogy az az irodai szinteket biztonságosan tudja majd tartani.

Emellett az építkezés során úgy alakítják ki a háttérinfrastruktúrát, hogy a következő ütemekben átadásra kerülő irodákat is ki tudja majd szolgálni.

Galéria

irodaHelyiA-Híd Zrt.Kelenföld