2024.03.28, Csütörtök
Látványosan halad Ferencváros új lakóparkjának építkezése – friss fotók
Fotók: Allure Residence

Látványosan halad Ferencváros új lakóparkjának építkezése – friss fotók

magyarepitok.hu, allurebudapest.hu

2019.04.18. 11:06

A fővárosi Vágóhíd utcában 65 ezer négyzetméteres lakóparkot építenek – a fejlesztés 2020-ban készül el az EMEL munkálataival a Spányi Partners lebonyolításában.

Hirdetés

Nagy érdeklődés övezi a Budapest lakáséhségét csillapító projekteket és a piaci rést felismerve számos beruházó dolgozik hatalmas lakóparkok és városnegyedek építkezésén. A IX. kerület belső részének határán, a Művészetek Palotája és a Lurdy Ház közelében épülő Allure Residence elkészültére – ez 2020-ban várható – egész pontosan 526 új lakást kap a főváros egyik frekventált területe. Most erről a projektről adott közzé egy légifotó-galériát a beruházó.

 

A képre kattintva galéria nyílik meg.

 

Minden lakás saját teraszt kap

A többütemű projekt lebonyolításáért felelős Spányi Partners Zrt. és a generálkivitelező EMEL Kft. úgy ütemezi a feladatokat, hogy az építkezéssel párhuzamosan a szomszédos, elkészült részeket már használhassák a lakók.

 

 

Az összesen 65 ezer négyzetméteres, három társasházpól álló lakóparkot hat ütemben adják át, az I. részprojektel még 2017 februárjában készültek el, azóta is folyamatosan halad a beruházás. 35-125m2-es lakásokat építenek ki, összesen 604 parkolóhellyel. Minden lakás saját, 7-125m2-es terasszal ellátott, a garázsszinten pedig egyéni, illetve közösségi tárolókat is kialakítanak. A földszinten mintegy 3000 négyzetméteres kereskedelmi- és szolgáltatóegységek jönnek létre.

Az Allure Residence háromlakótömbje között tetőkerti kialakítású egységes zöldterületeket, belső kerteket alakítanak ki, melyek az épületek első emeleti szintjéhez kapcsolódnak játszó és pihenőfelületekkel.

 

 

Galéria

HelyilakásépítésBudapestFerencvárosúj építésű lakásokSpányi Partners Zrt.EMEL Kft.