2024.07.24, Szerda
SUP-osok lepik el a Dunát hétvégén
aquamagazin.hu

SUP-osok lepik el a Dunát hétvégén

aquamagazin.hu

2019.06.20. 18:00

A programon azok is részt vehetnek, akik még sosem eveztek álló szörfön.

Negyedik alkalommal kerül sor a nagy dunai SUP-os evezésre, amikor is jó néhányan evezik át hosszában Budapestet. A június 22-ére tervezett eseményen az evezősök a Római-parttól indulnak, az evezés pedig a Kopaszi-gátig tart. A Budapest SUP szervezésében megvalósuló eseményre az adott napon reggel 8-tól lehet regisztrálni az indulási helyszínen. Aki saját SUP-pal érkezik, az legkésőbb 10 óráig tud regisztrálni, a rajt 11.30-kor lesz, ekkor már mindenkinek a vízen kell lennie.

A szombati programon azok is részt vehetnek, akik még sosem eveztek álló szörfön. A szervezők rövid oktatást és gyakorlást is tartanak a helyszínen. Így aki supot bérelne és gyakorolna is, azt reggel 9-ig várják a Római-parton. A Budapest SUP a gyerekes családokat is várja, mivel egy deszkán két ember is biztonságosan tartózkodhat. Hivatalosan nincsen sem felső, sem alsó korhatár, de a tapasztalatok szerint a 8-9 évesnél fiatalabb gyerekek megunják a kétórás programot.

Az élmény fénypontja a Parlament előtti közös szelfizés lesz, de aki csak idáig bírja, az sem probléma, mert a kísérőhajók valamelyike egyike mindenkit elvisz a végállomásra– írta a travelo.hu.

HelyiBudapestsportDunaszabadidőcsalád