2021.01.25, Hétfő

Hirdetés

Sportpályán csaptak össze a hazai építőipar kiválóságai
Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Sportpályán csaptak össze a hazai építőipar kiválóságai

magyarepitok.hu

2019.09.28. 20:07

A hetedik alkalommal megrendezett Infrastruktúra Kupán dobogós helyezést tudhat magáénak többek közt a Ke-Víz 21 és a Colas is.

Hirdetés

Idén immár hagyományszerűen rendezték meg a VII. Infrastruktúra Kupát és Családi Napot a budapesti Ikarus Sporttelepen, ahol számos, a hazai építőipar élvonalába tartozó vállalat futballcsapata mérte össze magát barátságos mérkőzések keretében. A rendezvény főtámogatója a Swietelsky Magyarország Kft. volt.

Az eseményt Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára nyitotta meg. A reggel 9 órakor kezdődő mérkőzésekkel egy időben egy főzőverseny is kezdetét vette – itt szintén az építőipari vállalatok csapatai ragadtak fakanalat. A rendezvény keretében, a családi nap részeként számos szórakoztató program – többek közt autós szimulátor, ugrálóvár, arcfestés és mini KRESZ-park is várta a gyerekeket.

 

A képre kattintva galéria nyílik!

 

Lapunk a rendezvényen Szakács-Fehérváry Gáborral, a Colas üzletfejlesztési igazgatójával beszélgetett a vállalat részvételéről a rendezvényen. Az igazgató elmondta, hogy a Colas már a kezdetektől, évről évre aktív részese az Infrastruktúra Kupának és az esetek jelentős részében az élvonalban végzett. Futballcsapatában a Colas valamennyi leányvállalatából van játékos, így ilyen szempontból elég színes az összetétel – teszi hozzá Szakács-Fehérváry.

Az igazgató hiánypótló rendezvényként említi az Infrastruktúra Kupát, ahol az építőipar színe-java képviseli magát, és nagy előnyeként említi, hogy lehetőséget teremt a vállalatok számára kötetlen formában megismerni egymást vagy kapcsolatot tartani egymással.

 

Szakács-Fehérváry Gábor, a Colas üzletfejlesztési igazgatója (Fotó: Dernovics Tamás, magyarepitok.hu)

 

A nap végén a VII. Infrastruktúra Kupa dobogós helyezéseit az alábbi csapatok nyerték el:

I. Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

II. BKK

II. Magyar Közút

IV. Budapest Airport.

A NIF Kupa pedig ezeknek a csapatoknak hozott győztes helyezéseket:

I. Ke-Víz 21

II. Colas

III. Swietelsky Vasúttechnika

IV. Terra 21.

 

A NIF Kupa győztes Ke-Víz 21 csapata

A rendezvény támogató és egyben résztvevői között az alábbi cégek szerepeltek: Colas, A-Híd Zrt., Strabag, Terra 21 Kft., HE-DO Kft., R-Kord Kft., V-híd Zrt, MobilTrans Zrt., Profi-Bagger Kft., Belfry PE Kft., Ferrobeton Zrt., MVM Group, SW Umwelttechnik.

Galéria

Ke-Víz 21 Zrt.HelyiA-Híd Zrt.StrabagColasSwietelsky Magyarország Kft.He-Do Kft.Swietelsky Vasúttechnika Kft.Belfry PE Kft.Ferrobeton Zrt.R-Kord Kft.V-Híd Építő Zrt.Terra 21 Kft.