2021.10.25, Hétfő
Mától zajlik a Kürtőskalács Fesztivál a Városligetben
Illusztráció

Mától zajlik a Kürtőskalács Fesztivál a Városligetben

MTI

2019.10.11. 16:02

A hétvégi rendezvényen a vendégek megkóstolhatják a legváltozatosabb ízesítésű kürtőskalácsokat.

Hirdetés

Harminc kürtőskalács-készítő standdal és piknikezős, családi hangulattal várja péntektől vasárnapig a látogatókat a 7. Kürtőskalács Fesztivál a Városligetben. A hétvégi rendezvényen a vendégek megkóstolhatják a legváltozatosabb ízesítésű kürtőskalácsokat.

Az elmúlt évek tapasztalatai azonban azt mutatják, hogy még mindig a hagyományos méretű és ízesítésű, faszénparázson sült kürtőskalács a legkelendőbb, ezért idén már 5 kürtőskalács-készítőt hívtak meg Székelyföldről.

A tavalyihoz hasonlóan idén is Arany Péntekkel indul a fesztivál: az első napon minden kürtőskalács-készítőnél féláron kapható az egyik kedvenc termék.

Ezúttal is van Relax sziget és "Rendelj és Pihenj" szolgáltatás, melynek segítségével sorban állás nélkül juthatnak a vendégek kürtőskalácshoz.

A Kürtőskalács Fesztiválon családi és gyermekprogramok, kvízjátékok, szórakoztató társasjátékok, mese- és bábelőadások is lesznek. Pénteken fellép a Kolompos Zenekar és a The Biebers, szombaton Péter Szabó Szilvia ad koncertet, vasárnap pedig a Tárkány Művek mutatja be a tradicionális balkáni népzene világát.

HelyiBudapestajánlóprogramajánlóprogramokgasztronómiaVárosligetfesztivál