2024.04.23, Kedd
Hármas együttműködés született a Hungaroring, a Magyar Közút és a Groupama Tanpálya között
Fotók: Magyar Közút

Hármas együttműködés született a Hungaroring, a Magyar Közút és a Groupama Tanpálya között

magyarepitok.hu

2020.06.09. 13:50

A vállalatok korábban is számos alkalommal kooperáltak már egymással.

Hirdetés

Együttműködési megállapodást kötött a közlekedésbiztonság növelése és az állami tulajdonú vállalatok szinergiáinak minél nagyobb arányú kihasználása érdekében a Hungaroring Sport Zrt., az ott működő Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. - derül ki a Magyar Közút sajtóközleményéből.

 

A vállalatok korábban is számos alkalommal kooperáltak már egymással, a Magyar Közút sofőrjei rendszeresen vesznek részt például a téli munkagépek használatára vonatkozóan vezetéstechnikai tréningeken a Hungaroringen.

A megállapodással az eddigi és jövőbeni projektjeiket szeretnék még jobban összehangolni.

 

A társaságok célja a cégek közötti szinergiákat a lehető legjobb kiaknázása

 A cégek nemcsak a hatékony információáramlást biztosítják majd egymás között, hanem erősítik és segítik egymás regionális és országos szintű közlekedésbiztonsági kampányait és vállalják az egymás eseményein való aktív részvételt is.

A vállalatok közötti együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására 2020. június 8-án, hétfőn, a Tanpálya Hungaroringen belüli központjában került sor.

A megállapodást a Hungaroring Sport Zrt. részéről Gyulay Zsolt vezérigazgató, a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft részéről Gazsi Júlia ügyvezető, míg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részéről Szilvai József Attila vezérigazgató írták alá.

 „Régóta dolgozunk együtt a Magyar Közút Nonprofit Zrt-vel, amely a nagy rendezvényeink előkészítésében is aktívan részt vesz, segít abban, hogy a szurkolóink biztonsággal megközelíthessék a versenypályát - mondta az aláírás kapcsán Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatója. „Az idei Magyar Nagydíj ugyan zárt kapuk mögött zajlik majd, de tartunk még az idén nézők előtt is rendezvényt, így együttműködünk a forgalomterelésben, táblázásban, és természetesen a környező utak rendbe tételében” – tette hozzá.

 

Magasabb szint a biztonságos közlekedésben

Gazsi Júlia, a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. ügyvezetője szerint erre azért van szükség, mert:

„A Magyar Közút kiemelt feladata, hogy a közlekedők biztonságban legyenek az utakon, nekünk azonban az is fontos, hogy az ő munkatársaik is biztonságban legyenek munka közben. Az együttműködés részeként a cég munkatársai részt vesznek a vezetéstechnikai képzéseinken, amelyek a napi rutint erősítik, és megmutatják, hogy a biztonságos közlekedésben is mindig lehet magasabb szintre kerülni” – nyilatkozta Gazsi Júlia.

Szilvai József Attila, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatója hozzátette:

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az eddigi sikeres, közös projektjeink után ezzel a megállapodással tovább erősítjük kapcsolatainkat az érintett vállalatokkal. Kiemelt célunk, hogy a szinergiákat kihasználva a jövőben is olyan együttműködéssel rendelkezzünk a Hungaroringgel és a Tanpályával, melynek köszönhetően a közlekedésbiztonság területén tudunk még több pozitív eredményt elérni.”

HelyiközlekedésépítőiparHungaroringMagyar Közút Nonprofit Zrt.