2021.09.17, Péntek
Elkészült a Fonó Budai Zeneház új, szabadtéri színpada
Illusztráció (pexels.com)

Elkészült a Fonó Budai Zeneház új, szabadtéri színpada

MTI

2020.07.10. 13:32

A régi, Pajta-béli nagyszínpad mellett épült egy új kisszínpad a grillteraszon, ahol növények zöld ölelésében asztaloknál foglalhatnak.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatti kényszerű koncertszünetben elkészült a Fonó Budai Zeneház új, szabadtéri színpada. A Pajta falát megnyitották, így nagy méretű szabad levegős helyszín alakult ki két színpaddal. A régi, Pajta-béli nagyszínpad mellett épült egy új kisszínpad a grillteraszon, ahol növények zöld ölelésében asztaloknál foglalhatnak.

A július 15-én kezdődő nyári szabadtéri sorozatban fiatal zenekarok és ismert, nagy nevek egyaránt fellépnek a Fonó Budai Zeneházban. Vendég lesz többek között Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, a Cimbaliband, a Canarro, a Gáspár Károly trió, a Dresch Vonós Quartet, a Muzsikás együttes és Kacsó Hanga, valamint Csík János és a Mezzo is.

A koncertek egy része ingyenes, azokra a koncertekre, amelyekre jegyet kell váltani, a szervezők biztosítanak elővételi kedvezményt.

Bemutatkozik a Darvas-Szakál-Soós trió, a Max & Kata, valamint az Ég alatti 3 is. A koncertek mellett táncházakra is várják a közönséget a Pajta fapadlós, ezúttal már szabadtéri, szabad levegős helyszínére.

HelyiBudapestkoncerttáncház