2024.03.19, Kedd
MOL Campus: 15 nap alatt épít fel egy szintet a Market
Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

MOL Campus: 15 nap alatt épít fel egy szintet a Market

magyarepitok.hu

2020.09.11. 08:31

A MOL Magyarországon egyedülálló, 120 méter magas székházának építkezése már a hatodik szintnél jár, és számos új innovációt hozott Magyarországra.

Hirdetés

Korábban többször beszámoltunk már arról, hogy a harkányi gyógyfürdő jelentős többütemű rekonstrukción megy keresztül. Miután többek között 2016-ban átadtak egy csúszdaparkot, most teljes külső-belső felújításon esett át a Pécstől délre fekvő település fürdőjének egy része.

 

Szaunavilágot és modern wellness-t adtak át

Ebben a szakaszban mintegy egymilliárd forintból összesen 4900 négyzetmétert restauráltak. A mai hivatalos átadó után ebből 3000 négyzetméter már a vendégek élvezhetnek. A megújult tömb földszintjén egy teljes wellness-részleget kialakítottak, számos szaunával. Megújult az étterem, lifteket szereltek fel és modernizálták a vizesblokkokat is. Az emeleten átadtak egy tornatermet és 120 nyugágyat helyeztek el a pihenőterekben.

 

Kevesebb, mint egy év alatt készült el

 

Az új épület belseje (mti)

A most átadott beruházás kevesebb, mint egy éve, 2018 júliusában rajtolt el és nem az utolsó a Harkányt érintő fejlesztések sorában. Az állam a tavalyi év végén mintegy 3,3 milliárd forintnyi forrást biztosított újabb fejlesztésekre, mely összesen 3 év alatt válik elérhetővé.

A következő projekt várhatóan idén ősszel kezdődik meg: a hármas medence rekonstrukciója már néhány hónapon belül elrajtolhat. Ezt követően egyebek mellett újabb csúszda- és medencefejlesztések indulhatnak el.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.

Galéria

irodaHelyiBudapestMarket Építő Zrt.ÚjbudaMOLBudaPartMOL CampusMagyar Doka Kft.